The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 20. juni 2010

Bursdagsfiske :-)

I dag har vi bevist at det går an å få fisk selv om det blåser JÆVLIGT, og jeg har blitt ett år eldre siden i går, ikke pga Snorkingen til Espen men pga datoen altså.

Fikk disse bildene av en sulten veldig pen fisk i går, tror ikke det var denne vi tok i dag selv om den sto på samme plass.
Det er lett av å bli avhengig av å se dette i søkeren på kameraet, hypnotiserende deilig.

2 kommentarer:

Bjarne Heyerdahl Sætrang 21. juni 2010 kl. 20:49  

Van(n)vittig stilige bilder!!

Mvh
Bjarne

Bøbbe 24. april 2011 kl. 19:53  

Digger bildene dine, og spesielt vakene med døgniser. Nice!

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP