The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

torsdag 10. juni 2010

8 arbeidstimer igjen så er det ferie.

Leggene mine kommer til å tibringe de neste 4 ukene i en stinkende vadebukse så de setter helt sikkert pris på litt firsk luft så derfor tok jeg meg en lite fototur i shorts i dag, fanget denne svermen med svømmespurver på brikka.


føler meg litt sånnn beglodd når jeg ser på dette bildet, tror spurvene var litt skeptiske til den rare tivolikroppen med de hvite leggene.


2 kommentarer:

Fredrik Leth 11. juni 2010 kl. 20:54  

Av noen anledning gleder jeg meg like mye til ferien din. Ser frem til en flott fotoferie. Skittfiskesnakk.

The purist 11. juni 2010 kl. 21:45  

Flott å glede deg, gleder meg til å lese mer fiskesnakk også i ferien ;-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP