The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 9. mai 2010

Senke skuldrene er kjekt.Sorry for at det blir litt for få oppdateringer i denne bloggen, jeg er litt for kritisk til bildene mine og litt for lite ute å fisker = litt blogging.

Få nå av så blir det masse fiske og jeg skal blogge oftere en før :-)

Lørdag fikk jeg årets skuldersenker, etter en sinnsykt lang å kald vinter som ikke helt har sluppet taket hadde jeg en krem dag i elva, vindstille sol og 16 varmegrader ga fine forhold for steinflueliv og ditto vaking, jeg fikk til slutt en sinnsykt feit og lekker aure som brøt en av de magiske grensene i tørrfluefiske :-) i dag søndag var vinden og vintertemperaturene tilbake og jeg har ikke sett et eneste vak.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP