The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 28. februar 2010

Treffe med fokus er ikke lett.

Nå som helvete har frosset over så prøver jeg å bygge opp litt god karma til tørrfluesesongen, det at jeg egentlig utnytter disse sultne fuglene til foto trening håper jeg han som deler ut karmaen ikke finner ut av ;-)

Har knipset et par tusen bilder av fugler i det siste og jeg har funnet ut at jeg er en håpløs fotograf, enten så sitter ikke fokuset der det skal ellers så er fuglen helt feil plassert i bilderammen, har klart å treffe et par ganger men fyttigrisen så mage ganger jeg bommer, her et par treffere.


Har begynt å gå litt på veggene her så nå bør den j***a isen smelte!

2 kommentarer:

ulf 11. mars 2010 kl. 15:14  

Tror du har gode evner som fotograf.
Flotte bilder !

The purist 11. mars 2010 kl. 18:41  

Takk :-)

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP