The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 3. januar 2010

Kaldt

Jeg har ikke fisket så lite på mange år, enten så er denne vinteren kaldere enn vanlig ellers så har vi blitt en smule mere pysete med alderen (jeg satser på at det er kaldere enn vanlig).Til dere som ikke forstår hva vi holder på med, jeg forstår det ikke jeg heller.

2 kommentarer:

Anonym 4. januar 2010 kl. 23:37  

Herlig!! Jeg mener å se sånne gærninger som driver med ting de ikke helt forstår. Jeg for min del tror helst at det er alderen som plager dere, hehe :)

Anonym 4. januar 2010 kl. 23:41  

Ok da, så er det kaldt, men nå har jo sola snudd!!

Vidar

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP