The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 4. august 2009

Fantastiske mennesker.

Tilbrakte denne helgen men noen gamle og noen nye venner, at det finnes så fantastiske personer i verden gjør at jeg tror verden kommer til å bestå en stund til.

Vi hadde en svært hyggelig helg i Hauge i dalane hvor vi møtte Wolfram og stengene hans, fy faen for noen stenger, jeg har aldri sett og kommer mest sansynlig ikke til å få se penere stenger noen sinne, absurd finnish og enorm kasteglede fikk alle som var tilstede til å glise fra øre til øre, jeg klarer enda ikke å la være å smile når jeg tenker på helgen som var, Sjur som fikk en av stengene i bursdagsgave har mest sansynelig ikke landet enda ;-)
Bildet er av stengene til vår nye venn Idar, en haugesunder som bygger bambusstenger 8-), fikk litt ballesjokk når jeg fant ut at det var noen som bygger bambus i min by, selv om han har noen år før han lager like pene stenger som det Wolfram presterer så har han potensialet til å lage fantastiske stenger, gode å kaste med er de allerede.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP