The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 12. juli 2009

Ferdig.

Da var døgnfluene ferdige med klekkinga for i år og elva får fred fra meg i 10 måneder, jeg kommer til å fiske havabbor de neste 4-5 ukene før jeg igjen får leke med de deilige brune i høstelva mi, jeg kommer til å legge ut noen bilder fra sommerkosen i sjøen etterhvert.

Bildet er at hytta jeg har bodd i de siste 4 ukene, jeg har levd et "litt" primitivt liv de siste ukene og det føles litt rart å se på tv igjen ;-)

1 kommentarer:

Fredrik Leth 22. juli 2009 kl. 16:36  

Litt "den samme elva" over deg her. "Logobildet" er helt fantastiskt. Gratulerer med bra timing og fokus.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP