The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

onsdag 1. april 2009

Padder.


For et par år siden så kjørte jeg over et ekorn, dette førte til at jeg fikk veeldig dårlig karma i en periode (jeg så ikke et vak på over førti timer i elva), så da er spørsmålet, hvor lang tid har jeg dårlig karma når jeg har trødd på ei padde?? når jeg var ferdig med dagens fiske så trødde jeg på noe jeg trodde at var en kongle, eneste som fikk meg til å stusse litt var at kongla kom med et piip, padder tåler ikke 102 kilo tulling.

Fisk har jeg ikke klart å lure enda, så hva må jeg ofre til hvem for å skaffe meg litt bedre karma eventuelt hvor kan jeg kjøpe litt mojo?

2 kommentarer:

Frode 1. april 2009 kl. 23:22  

Ser ut som om du må ta til takke med småfisk i vår Øystein....

Anonym 2. april 2009 kl. 23:59  

Har min store tvil på at du noensinne kommer til å få noe annet enn meget små padder. Snart ny fisketur?

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP