The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

lørdag 23. april 2011

Billetid.

Nå er det billetid, de siste dagenes sommervarme får disse gutta og jentene til å sværme i enorme mengder, de flyr dårlig og havner ofte på vannet, til tider er det så mange som faller i vannet at de danner klumper på størrelse med handballer, men brydde fisken seg om gårsdagens heftige sverming? neeeeida, når sværmingen var på sitt værste såg jeg for meg diplomer og gullmedaljer men tror du fisken i dette "2kilos" vannet begynte å beite? neeeiida, men karmaen min fikk seg en god latter.
I dag har jeg så vondt i ryggen at jeg burde tilkalt et sånn som dette;-)
Men jeg gikk meg en tur i stedet og tok bilder av masse vas.

1 kommentarer:

Vidar Lunde 25. april 2011 kl. 12:08  

Nå har du virkelig fått sving på på dette med å bruke kameraet! Billebildet var virkelig flott! Og ryggen blir helt sikkert bedre med tanke på bare ei lita uke igjen...:)

hilsen Vidar

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP