The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

tirsdag 1. mars 2011

Dro sørover for vinteren, iallefall for en helg.

Når gutta i sør inviterer på sosialt samver og fiske så er jeg ikke spessielt vanskelig å be, jeg blir ikke akuratt imponert over hvor mye fisk de har men det de mangler i fisk tar de igjen med fiskeglede.

Sjur hadde forberedt dagens fiskeøkt med å legge igjen minnebrikka hjemme, som dere ser på bildet så er nikon kameraer ekle å ta i.
Min eksempsjonelt hyggelige vært Espen blir litt skeptisk når jeg tar bilder av han med bøtta mi, føler litt med han.

Ørnulf var også med på denne turen, har tatt bilder av ørn på alle årets fisketurer noe som er veldig bra, for utelling på fiskefronten har det blitt lite av.

Takker nye og gamle venner for en veldig hyggelig helg.

Ps, Vidar er dette en kongeørn?

1 kommentarer:

Vidar 1. mars 2011 kl. 23:36  

Ja, Øystein, dette er ei ung kongørn. Forøvrig trivelig å se at gutta sørpå er fitt for fight og at du frår bruk for den nye bøtta di! Det går mot ny sesong med stormskritt nå og vi gleder oss!

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP