The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

onsdag 9. februar 2011

Fugl og fisk.

Enda en tur i isødet, ikke mye liv om dagen men jeg klarte å lure en flyndre :-) deilig å komme seg ut.

Fuglene mine har foresten blitt enda litt feitere, ekornene har blitt så feite at de ikke klarte å dukke opp på foringsplassen denne helgen, et hyggelig innslag er bjørkefinken, utrolig flott fugl som jeg aldri før har lagt spesielt merke til, den har dukket opp i stort antall og nyter godt av solsikkefrøene som bambi ikke har spist.
Ikke lett å få øye på disse flotte fuglene når de beiter.

1 kommentarer:

Vidar lunde 10. februar 2011 kl. 22:38  

Vet ikke hvor lenge du har foret fugler, Øystein, men denne fuglen holder seg normalt i fjellbjørkeskogen når du vandrer langs elva, så det er kanskje ikke så rart at du ikke har lagt merke til den. Tror ikke du vil bli særlig imponert når du hører den begynne å synge:))
Som vanlig gode bilder forresten!
hilsen Vidar

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP