The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

søndag 28. november 2010

Global oppvarming my ass.

I fjor vinter var det skikkelig vinter her på vestlandet, fra november til langt ut i april var det is stort sett over alt hvor det er gøy å fiske, i år ser det ut til at det samme kommer til å skje, både fjord og vann er nå lekeplasser for alle som liker å skli på is, og vi som liker å fiske må finne på nye tingå gjøre.

Jeg har valgt å fore opp småfuglene slik at jeg får litt trening før neste års vakbilder, for øyeblikket henger det 2 10kilos meiseboller og 8 kg med nøtter og et par kilo med spekk 200m fra leiligheten og jeg regner med at det blir lettere på ta bilder av småfuglene etterhvert (de kommer snart til å ha både kondis og fettprosent som den som mater dem ;-)

Jeg har foresten kjøpt meg et nytt leketøy, en Canon 300mm 2,8IS, regner med at det kan bli morro når det begynner å vake til sommeren en gang.

Da skal det bli flere bilder som dette, vant foresten en fotokonkuranse med dette bildet, premien var en Canon 550d som jeg solgte for å finsierere litt av 300millimeteren
Satser på å komme med litt hyppigere blogginnlegg de neste månedene selv om det sikkert blir veldig lite fiske denne vinteren også, global oppvarming my ass.

0 kommentarer:

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP