The purist

Bildet mitt
Velkommen til min lille fiskeverden, her kan dere som ikke er med på morroa følge med på mine fiskeopplevelser, de av dere som er med på morroa får stikke innom innimellom for å se om jeg har lagt ut noen bilder av dere ;-). Jeg heter Øystein og er en 37år gammel fluefisker fra vestlandet, fluefiske etter ørret er for meg en altoppslukeden livsstil, foto er verktøyet jeg har begynt å bruke for å dokumentere galskapen;-). Skrive er absolutt ikke min sterke side så dere får se igjennom fingrene når det gjelder rettskriving og heller se litt mere på bildene. Håper dere kan finne litt innspirasjon på denne siden slik at dere komer dere ut på tur så ofte som mulig, flott om dere også starter en blogg som kan får vinteren til å føles litt kortere.

torsdag 30. september 2010

Da vinker vi farvel til årets tørrflue sesong.

Da var årets rare sesong over, sesongen kan oppsumeres med veldig tregt fiske hele sesongen, veldig dårlig med klekkinger og alt for mye vind.

Takker alle mine tørrfluevenner for en veldig hyggelig sesong, hadde det ikke vært for dere så hadde dette vært en kjedelig sommer.

2 kommentarer:

Vidar 30. september 2010 kl. 21:15  

På tide å prøve hjorten nå da når tørrfluesesongen er over? :) Men hvordan gikk det de siste ukene da, har jo ikke hørt noe fra høstfisket?? Vi ses kanskje 1.mai?:)

Vidar

The purist 30. september 2010 kl. 21:18  

Skal gjøre en innsats for småfugl fotografering i skauen bak leiligheten i løpet av vinteren, ikke nok villmann i meg til å løpe i fjellet etter 4beinte, høstfisket har vært like tregt som sommerfisket, noen kiloser men ikke mange, snakkes definnitivt 1 mai.

Bloggarkiv

Etiketter

Ørret (18) vak (12) Natur (6) Utstyr (5) døgnfluer (5) Elv (4) Espen (3) Fugler (3) sjur (3) Fluer (2) Håkon (2) Is (2) fjærmygg (2) Akt (1) Arkitektur (1) Fritid (1) Macro (1) Padde (1) Rev (1) Skummel faen (1) action (1) tullåtøys (1) vær (1)

Følgere


Statistikksenter

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP